Umeå....

Jahapp då var man tillbaka i tornedalen igen efter en intensiv helg i Umeå....
Anlände till Umeå ganska sent på fredag kväll, så vi for å käka på max å begav oss i säng.
Lördag steg vi upp, käka frukost i gjorde oss i ordning, sen for jag å Pums till stan medans Adam åkte till Jula å diverse andra affärer.
Shoppade inte så mycke eftersom jag är ganska pank, men unnade mej iaf två nya t-shirts från gina=) sen köpte jag en present åt min karl.
Efter våran runda på stan bar det av till hund-träffen, dock hade vi inte nån tur med vädret det blev ett jäkla skyfall å sen små-regna det mest hela tiden.
Kvällen var det mest viloläge för min del, gick i säng hyfsat tidigt....
Idag steg vi upp rätt så tidigt å åkte nästan genast hemåt.... Hade en mycket trevlig helg, men nog är det alltid skönt å komma hem!!! har ju saknat mina doggs rätt mycke å pauk me såklart=)
Ska nu bege mej till Ötå å hämta Emma från bussen, hon ska komma å hälsa på mej några dagar, fan va kul=)
Nä nu måste jag stressa!

Heipa!

Pank å fågelfri=(

Usch nu är vi verkligen panka=( varken jag eller Pauk har ett öre kvar....nå Pauk får ju lön imorgon iaf å tur är ju det!
Jag lär ju få vänta på pengar iaf två veckor till....
Ska strax åka till Ötå, måste till arbets å få ett papper underskrivet, sen ska jag våldgästa Pums å Adam.
Pauk ska jobba över idag + att han ska träna me bandet efter det, så vi lär ju inte hinna umgås idag...nå går inte å göra så mycke åt det.
Den här veckan lär inte vara speciellt händelserik=( Men till helgen blir det å åka till Umeå me Pums iaf=) är lite nervös för å lämna hundarna, vet ju att Pauk tar hand om dom men det är ju mina bebisar=)
Nä nu ska jag börja åka så jag hinner till arbets....

Heipa!

Korpilombolo å Jierijärvi=)

Sitter hemma hos min mamma i Korpis just nu, har varit här å hängt nån timme.
Snart kommer pappa från jobbet då ska vi åka till Jerijärvi å hämta virke, jag å Pauk ska nämligen bygga en hund-kojja åt våra vovfsingar=) Kommer nog dock vara lite paranoid när vi är på sågen eftersom jag hatar skalbaggar å det lär ju finnas ett å annat kryp där *usch*
Var just å kolla in min storasyrras blogg å såg henner nya frisyr, mycket nice=) hon har slutligen vågat klippa kort=)
Nu är det inte så länge kvar tills jag börjar jobba igen, bara lite drygt 1 månad! Det ska bli kul, men kommer bli jobbigt att ställa om sig, har ju varit ledig 7 månader nu haha! men det är bara å bita ihop!!!
Nä nu ska jag gå å tracka mamma å bror min=)

Heipa!

RSS 2.0